Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Roland

Med en Graveringsmaskin kan du merke i plast, metall og andre harde materialer og skape eksempelvis skilt eller pokaler. Vi har graveringsmaskiner til plastgravering og for tyngre arbeid i metaller som messing og aluminium. Våre maskiner er av høyeste kvalitet fra Roland.

Sortering
Antall pr. side

 
 

Roland Gravyrmaskin DE-3

540084

Nyhet!
Nye Roland DE-3 er neste generasjon graveringsmaskin. Funksjoner som laserpointer gir en rask og enkel innstilling av graveringsposisjonen. Med den sterke motoren på hela 20.000 rpm kan maskinen gravere og frese i plast, aluminium og messing uten problemer. Maskinen leveres med USB og Ethernet som gir muligheter for tilkobling til nettverk. Maskinen styres ved hjelp av den brukervennlige håndkontrollen, hvor man bl.a. enkelt kan stille inn hastigheter ol.

Med programvaren Dr. Engrave Plus software går produksjonen raskt og enkelt. Den nye versjonen støtter for import av AI-filer, ny funksjon for borrning av hull samt import fra Excel och CSV-lister.

Roland Gravyrmaskin EGX-30A

540077

EGX-30A er en liten og enkel graveringsmaskin for de med mindre skiltproduksjon eller egen produktmerking. Den egner seg til plastgravering og ristende metallgravering. Bordsstr. 205x305mm.

Kontakt oss for mer info om maskinen samt mer informasjon om våre pakkepriser.

Metaza MPX-90 Metal Printer

540071

MPX-90 er en graveringsmaskin spesielt tiltenkt for merking på maskinskilt og smykker m.m. Maskinen har en arbetsytelse på 80x80mm, og du kan merke material med opp til 40mm tykkelse.