Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Mimaki UCJV300-160, RL6

UCJV300-160

Unikt 4-lags trykk for dag-/nattbelysning, integrert skjæring, nyutviklet LUS-170 UV-blekk som muliggjør umiddelbar etterbehandling, flere valgmuligheter for ulike applikasjoner og økt utvalg av printmedia.


  Informasjon

Ett bilde, to motiv
4-lags utskrift - for eksempel farge, svart, hvit, farge - er tilgjengelig på UCJV300-160- modellen som gjør det mulig å skape lagdelt transformativ grafikk for bakgrunnsbelyste applikasjoner. Dette gir deg mulighet til å kunne tilby kunden noe unikt - en dynamisk grafikk som endrer motiv eller farge avhengig av lyskilde.

Integrert skjæring
Funksjonen integrert skjæring muliggjør volumproduksjon av etiketter, dekaler, vindusdekor, gulvgrafikk, display, kjøretøysdekor, emballasje, prototyper og mye mer, i en og samme jobb.

Blekk som tørker umiddelbart, klar for bruk med en gang
Utskrifter med UCJV-serien herdes umiddelbart, også ved høyeste printhastighet. Takket være dette kan du printe og med en gang laminere om ønskelig.

Hvitt blekk øker verdien Kombinasjonen av hvitt og kulørt blekk hos UCJV300-160 gir enda en dimensjon til applikasjoner med transparente eller halvtransparente media. For eksempel kan man enkelt og effektivt skape vindusgrafikk som sees forskjellig avhengig av hvilken side, for eksempel i en PUSH-/PULL-dørskilt.

ID Cut-funksjon i RasterLink6 plus-programvare
Printerne i UCJV-serien leveres med oppdatert RasterLink6 plus-programvare. RasterLink6 plus-programvaren inneholder også plugin-programmet FineCut for Adobe Illustrator, for forhåndsvisning av 4-lagsutskrift, hvilket gjør det mulig å forhåndsvise effektene for dag og natt før utskrift.

Enhet: ST

Jeg vil vite mer om dette produktet