Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

SIGN COMMUNICATION NORWAY AS

 


 

SIGNCOM AS er en ledende leverandør av maskiner, forbruksmateriell, programvarer og tjenester for alt innen skilt- og storformatproduksjon samt gravering, merking, fresing og 3D utskrifter/rapid prototyping. Vi tilbyr markedets bredeste sortiment innen disse områdene og beholder vår sterke markedsposisjon med høykvalitative produkter fra velkjente leverandører, høyt servicenivå, personal med stor teknisk kompetanse og raske leveranser. SIGNCOM står for service, trygghet og kvalitet.

Hovedkontoret ligger i Viared/Borås rett utenfor Gøteborg. Der har vi et salgs- og servicekontor, lager og administrasjon. I Stockholm, nærmere bestemt Bromma, har vi salgs- og servicekontor. Siden 2006 har vi også vært representert i Norge gjennom datterselskapet SIGN COMMUNICATION NORWAY AS. Der har vi full service til det norske markedet. Sommeren 2009 startet vi også virksomhet i Finland med salgs- og servicekontor samt lager. Kontoret ligger i Helsingfors. Der tilbyr vi det finske markedet en stor del av vårt ordinære sortiment. Siden 2012 har vi også hatt virksomhet i Danmark med selger og tekniker på plass.

Fra 5. september 2008 har vi vært en del av Igepa Group GmbH som er en av de største aktørene Europa innen vårt markedssegment. Takket være dette samarbeidet får vi tilgang til mange kjente varemerker innen skilt og profilmarkedet.